Personale

Alle medarbejdere hos Fysioterapien Aalborg Øst gør deres ypperste for at give dig en god oplevelse. Her kan du møde vores team af dygtige fysioterapeuter:

birthe-schelde-nielsen

Birthe Schelde Nielsen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1988 og indehaver af Fysioterapien Aalborg Øst.

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet på Brønderslev Sygehus, Silkeborg Sygehus og på klinik i Århus, inden jeg i 1997 åbnede Arden Fysioterapi. I 2012 åbnede jeg Fysioterapien Aalborg Øst i Sundheds- og Kvartershuset.

CV

Silas Andersen

Silas Andersen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2018. Jeg er generalist, og interesserer mig således for alle problematikker indenfor fysioterapien, men har mod slut på uddannelsen haft valgfag indenfor psykiatri og indenfor idrætsskader.
Jeg er tidligere sergent ved Hærens Militærpoliti, og siden 2016 har jeg haft et bijob som omsorgs- og pædagogmedhjælper i et botilbud. Jeg har været ansat ved Fysioterapien Aalborg øst siden oktober 2018.

CV

ina-faurholdt

Ina Faurholdt

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2014.

Jeg har tidligere arbejdet i Aalborg Kommune i Træningsenhed Nord og hos Aabybro Fysioterapi. Jeg er personlig hjælper for en dreng med autisme og siden oktober 2016 har jeg været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst.

else-kjeldsen

Else Keldsen

Jeg er uddannet fysioterapeut i 1985 fra Fysioterapeutskolen i Esbjerg. Jeg arbejder som mobil fysioterapeut og giver udelukkende hjemmebehandlinger. Mit primære arbejdsområde er patienter med medfødte- eller erhvervede kroniske sygdomme, som er berettiget til vederlagsfri fysioterapi, og som er i længere behandlingsforløb.

Tidligere har jeg arbejdet på Nykøbing Sjælland Sygehus, Guldkrog Centret i Vejle, Hældagerskolen i Vejle og Syrenbakken i Nørresundby. Siden oktober 2012 har jeg været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst.

Tina M. Mortensen

Tina M. Mortensen

Jeg er uddannet Sundhedsservicesekretær i marts 2016 og jeg har arbejdet som kliniksekretær hos Fysioterapien Aalborg Øst lige siden.

Jeg er desuden uddannet kosmetolog og udfører enkelte velværebehandlinger hos Fysioterapien Aalborg Øst.

God-adgang

DF-logo

Facebook