Personale

Alle medarbejdere hos Fysioterapien Aalborg Øst gør deres ypperste for at give dig en god oplevelse. Her kan du møde vores team af dygtige fysioterapeuter:

birthe-schelde-nielsen

Fysioterapeut
Birthe Schelde Nielsen

Birthe er en erfaren fysioterapeut, der har arbejdet i branchen i mange år. Hun har ejet Fysioterapien Aalborg Øst i 11 år og ejer også en klinik på Læsø, hvor hun arbejder en gang om ugen. Med en bred vifte af relevante kurser føler Birthe sig fagligt godt rustet til at håndtere enhver klientproblemstilling. Hun har altid været passioneret omkring sit arbejde og glæder sig fortsat til at komme på arbejde.

Jeg blev uddannet fysioterapeut fra Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1988.

Før dette har jeg blandt andet arbejdet på Brønderslev Sygehus, Silkeborg Sygehus og i en klinik i Århus, før jeg åbnede Arden Fysioterapi i 1997. I 2012 stod jeg for åbningen af Fysioterapien Aalborg Øst i Sundheds- og Kvartershuset. I 2017 overtog jeg Fysioterapien Læsø.

CV

Silas Andersen

Fysioterapeut
Silas Andersen  

Dette er Silas. Han er uddannet fysioterapeut fra UCN i 2018 og har siden arbejdet hos Fysioterapien Aalborg Øst og Fysioterapien Læsø. Han tilbringer tre dage om ugen i Aalborg og to dage på Læsø. Silas har taget kurser i blandt andet bassintræning og muskuloskeletal fysioterapi og prioriterer en grundig diagnosticering for at sikre korrekt behandling. Ud over at være tidligere sergent i Hærens Militærpoliti, går han på jagt, styrketræner, spiller fodbold og badminton, og har en særlig interesse for sportskader, optimering af træning i forhold til sport, arbejde eller daglig belastning, samt det muskuloskeletale felt. Han er genereralist med interesse for alle aspekter af fysioterapi. Han har taget valgfag i psykiatri og sportsskader.


Interessante fakta om Silas: Han er lidt af en nørd – for eksempel genoplader han ammunition til langdistanceskydning, og han har investeret alle de penge, han ikke har, i smarte energibesparende løsninger i og omkring sit hjem.
Fysioterapi og træning er også en passion i hans fritid, så han tilegner sig løbende ny viden og erfaringer. Derfor kan du forvente en yderst individualiseret træning eller behandling, når det er Silas, der tager sig af dig.

Lene Kvist Lund

Fysioterapeut
Lene Kvist Lund

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i januar 2020 og har også en bachelorgrad i idræt. Tidligere har jeg arbejdet som ufaglært SOSU-hjælper i flere år. Jeg er personlig træner og ledede flere udendørs hold i sommeren 2020.

Min interesse for træning er stor, og jeg fokuserer på at integrere dette som en del af løsningen for at opnå skadesfrihed.

Hun har arbejdet hos Fysioterapien Aalborg Øst siden august 2020. Hun har en dyb interesse for den bio-psyko-sociale tilgang til det hele menneske og mener, at træning er essentielt for at opnå skadesfrihed. I sin fritid er hun aktiv med motion, herunder volleyball og crossfit-inspireret træning. Hun er også uddannet personlig træner og kan tilbyde kostvejledning for at hjælpe klienter med at forbedre sig selv.
Fun fact om Lene: Hun har dødløftet 140 kg og er særligt glad for sovs, helst op til kanten af tallerkenen.

 

Flemming Emanuelsen Nedza

Fysioterapeut
Flemming Emanuelsen Nedza

 Mød Flemming, en fysioterapeut uddannet fra University College Nordjylland i 2018, som har været en del af vores klinik siden samme år. Han besidder en omfattende viden og erfaring inden for fysioterapi, med en dybdegående interesse for muskuloskeletale lidelser, overbelastningsskader samt problemer relateret til nakke og hovedpine. Flemming integrerer øvelsesterapi med manuelle teknikker i sit arbejde og har også afsluttet en grunduddannelse i akupunktur inden for fysioterapi, som han anvender i sin praksis. Tidligere har han tjent som befalingsmand i forsvaret, hvor han erhvervede sig omfattende erfaring med fysisk træning.

Ud over sit arbejde som fysioterapeut er Flemming for nylig blevet far. Sammen med sin kone driver han et hundeopdræt, er formand for Spidshundeklubben og bruger meget tid på træning og udstilling af hunde.

Et par sjove fakta om Flemming: Han er en mester i at bage gulerodskage, og han har flere hunde, end du kan tælle på én hånd.

Tidligere har han arbejdet hos Mariager Fysioterapi og som omsorgs- og pædagogmedhjælper i Aalborg Kommune, og han har en baggrund som sergent i Hæren.

 

Frederikke Balser Bak

Fysioterapeut
Frederikke Balser Bak 

 

Frederikke er en fysioterapeut uddannet fra UCN i sommeren 2023. Hendes interesse for fysioterapi er bred, og hun tager sig af mange forskellige typer af problemstillinger. I sin fritid er hun ivrig håndboldspiller, hvilket har givet hende en dyb interesse for sportsrelaterede skader. Frederikke har erfaring med bassintræning for patienter med gigt.

Hun har været ansat på klinikken siden september 2023 og er tilgængelig på klinikken tre dage om ugen.

Et par sjove fakta om hende: hun rejser på ferie hvert år på trods af sin flyskræk, og hun har stadig ikke taget kaffedrikningen til sig. 

 

 

Rikke Munk

Sekretær
Rikke Munk Sørensen

 

Mød Rikke, sekretæren og altmuligkvinden hos Fysioterapien Aalborg Øst. Hun har været en del af teamet siden 2020. Rikke er klar til at assistere dig hverdage fra 8-12, bortset fra tirsdage, hvor hun er her fra 9-13. Nogle sjove fakta om Rikke: hun går aldrig uden sko om sommeren, medmindre hun er på ferie i udlandet - ellers er det for koldt for hende. Og som barn ønskede hun sig en lille sort hest frem for en lillesøster - hun endte med at få begge dele.

Rikke er uddannet kontorassistent og har tidligere erfaring som skolesekretær og pædagogmedhjælper.

Hun har været ansat ved Fysioterapien Aalborg Øst siden marts 2020.

God-adgang

DF-logo

Facebook