COVID19: KLINIKKEN HAR ÅBEN IGEN. VI OVERHOLDER SUNDHEDSSTYRELSENS ANVISNINGER, MEN HAR DU SYMPTOMER, BEDER VI DIG BLIVE HJEMME.

 

Personale

Alle medarbejdere hos Fysioterapien Aalborg Øst gør deres ypperste for at give dig en god oplevelse. Her kan du møde vores team af dygtige fysioterapeuter:

birthe-schelde-nielsen

Birthe Schelde Nielsen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1988 og indehaver af Fysioterapien Aalborg Øst.

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet på Brønderslev Sygehus, Silkeborg Sygehus og på klinik i Århus, inden jeg i 1997 åbnede Arden Fysioterapi. I 2012 åbnede jeg Fysioterapien Aalborg Øst i Sundheds- og Kvartershuset.

CV

Silas Andersen

Silas Andersen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2018. Jeg er generalist, og interesserer mig således for alle problematikker indenfor fysioterapien, men har mod slut på uddannelsen haft valgfag indenfor psykiatri og indenfor idrætsskader.
Jeg er tidligere sergent ved Hærens Militærpoliti, og siden 2016 har jeg haft et bijob som omsorgs- og pædagogmedhjælper i et botilbud. Jeg har været ansat ved Fysioterapien Aalborg øst siden oktober 2018.

 

ina-faurholdt

Ina Faurholdt

(er på barselsorlov pt)

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2014.

Jeg har tidligere arbejdet i Aalborg Kommune i Træningsenhed Nord og hos Aabybro Fysioterapi. Jeg er personlig hjælper for en dreng med autisme og siden oktober 2016 har jeg været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst.

Flemming Emanuelsen Nedza

Flemming Emanuelsen Nedza

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2018.

Jeg har en bred viden indenfor fysioterapien, men har en personlig interesse for det muskuloskeletale område.

Jeg har tidligere arbejdet hos Mariager fysioterapi og som omsorgs- og pædagogmedhjælper indenfor Aalborg Kommune. Jeg har desuden en fortid som sergent i Hæren. Jeg har været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst fra januar 2019.

 

 


 

God-adgang

DF-logo

Facebook