Personale

Alle medarbejdere hos Fysioterapien Aalborg Øst gør deres ypperste for at give dig en god oplevelse. Her kan du møde vores team af dygtige fysioterapeuter:

birthe-schelde-nielsen

Fysioterapeut
Birthe Schelde Nielsen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra Ergoterapeut- og Fysioterapeutskolen i Aalborg i 1988 og indehaver af Fysioterapien Aalborg Øst.

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet på Brønderslev Sygehus, Silkeborg Sygehus og på klinik i Århus, inden jeg i 1997 åbnede Arden Fysioterapi. I 2012 åbnede jeg Fysioterapien Aalborg Øst i Sundheds- og Kvartershuset.

CV

Silas Andersen

Fysioterapeut
Silas Andersen

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2018. Jeg er generalist, og interesserer mig således for alle problematikker indenfor fysioterapien, men har mod slut på uddannelsen haft valgfag indenfor psykiatri og indenfor idrætsskader.
Jeg er tidligere sergent ved Hærens Militærpoliti, og siden 2016 har jeg haft et bijob som omsorgs- og pædagogmedhjælper i et botilbud. Jeg har været ansat ved Fysioterapien Aalborg øst siden oktober 2018.

Lene Kvist Lund

Fysioterapeut
Lene Kvist Lund

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i januar 2020. Derudover har jeg en bachelor i idræt og har tidligere også arbejdet en del år som ufaglært SOSU-hjælper. Jeg har en personlig træner uddannelse og har haft flere udendørs hold i sommeren 2020.

Jeg interesserer mig meget for træning og at få dette implementeret som en del af løsningen til at blive skadesfri.

Jeg har været ansat ved Fysioterapien Aalborg Øst siden august 2020.

Flemming Emanuelsen Nedza

Fysioterapeut
Flemming Emanuelsen Nedza

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i 2018.

Jeg har en bred viden indenfor fysioterapien, men har en personlig interesse for det muskuloskeletale område.

Jeg har tidligere arbejdet hos Mariager fysioterapi og som omsorgs- og pædagogmedhjælper indenfor Aalborg Kommune. Jeg har desuden en fortid som sergent i Hæren. Jeg har været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst fra januar 2019.


 

Frederikke Balser Bak

Fysioterapeut
Frederikke Balser Bak

Jeg er uddannet fysioterapeut fra University College Nordjylland i sommer 2023. Jeg har en bred interesse indenfor fysioterapien, og ser gerne mange forskellige problematikker. I min fritid spiller jeg en masse håndbold, hvorfor jeg også har en interesse i skader fra sportens verden.

Jeg har tidligere stået for bassinhold med gigtpatienter. Jeg har været ansat ved Fysioterapien Aalborg Øst siden september 2023.

Rikke Munk

Sekretær
Rikke Munk Sørensen

Jeg er uddannet kontor assistent og har tidligere arbejdet som bl.a skole sekretær og pædagogmedhjælper.

Jeg har været ansat hos Fysioterapien Aalborg Øst siden marts 2020.

God-adgang

DF-logo

Facebook