Profil

Fysioterapien Aalborg Øst er et sundhedstilbud til dig beliggende i Aalborgs nye og indbydende Sundheds- og Kvartershuset i Aalborg Øst. Vi glæder os til at byde dig velkommen i indbydende og lyse omgivelser, hvor dagligdagen er præget af smil og en afslappet atmosfære.

Hos Fysioterapien Aalborg Øst er du i trygge, kompetente hænder, og du bliver tilbudt professionel behandling på højt fagligt niveau. Vi er i konstant udvikling og holder os ajour med ny forskning og evidens inden for behandling, forebyggelse, træning og sundhedsfremme.

Her er det dig, der er i centrum. Vi tilbyder en tryg atmosfære, høj faglighed og et højt serviceniveau. Vi er autoriserede fysioterapeuter, og vi har overenskomst med den offentlige sygesikring.

Din Fysioterapeut i Aalborg Øst

Klinikken er beliggende i det nye Sundheds- og Kvartershuset i Aalborg Øst. Lokalerne er spritnye, moderne og indbydende, og vi arbejder i store lyse og lukkede behandlingsrum. Det er nemt at komme til Sundhedshuset, og der er gratis parkering lige uden for døren. Endvidere er der handicapvenlige forhold inde som ude.

At fysioterapi klinikken er placeret i Sundheds- og Kvartershuset i Aalborg Øst skaber de bedste muligheder for et godt samarbejde med andet sundhedspersonale. Vi glæder os over et godt samarbejde med husets øvrige beboere, bl.a. praktiserende læger, speciallæger, sundhedsplejen, psykolog og FOKUS Fitness. Vi tilstræber at finde den bedst egnede løsning til din unikke situation og at komme til bunds i dine problemer. Med andre ord følger vi dig ordentligt til dørs.

God-adgang

DF-logo

Facebook