Vi forhandler Formthotics såler. Sålerne er et unikt produkt til afhjælpning af smerter i knæ, hæl, skinneben og achillessene, nedsunken forfod samt almindelig ømhed og træthed i fødderne.

Fødderne får sine naturlige krumninger tilbage, og du opnår perfekt stødabsorbering.

 

 

Hos Fysioterapien Aalborg Øst mener vi, at alder blot er et tal. Langt vigtigere er din krops biologiske alder. For selvom din dåbsattest måske siger 40 år, kan det meget vel være, at din krops alder er 32 år – eller måske 48 år, afhængigt af din livsstil.

Læs mere …

 

 

 

GLA:D  - godt liv med artrose i Danmark

 

Vi er blevet certificeret GLA:D klinik. Godt Liv med Artrose (slidgigt) i Danmark er et specialiseret trænings- og undervisningsprogram med dokumenteret effekt. Undervisning og træning nedsætter dine smerter og øger dit aktivitetsniveau.

 

For mere information klik her

 

Se klinikkens folder her

 

 

Kom ned i gear med en afslappende massage. Vi tilbyder nu wellness massage. Du får en afslappende oliemassage, hvor du bestemmer, om det er for hele kroppen eller et bestemt fokusområde.

Læs mere …

Fysioterapien Aalborg Øst tilbyder medicinsk akupunktur med henblik på smertelindring og muskelafspænding. Vi bruger akupunktur i kombination med fysioterapeutisk behandling og træning.

Læs mere …

Drømmer du om en flad mave med stærke muskler? Hos Fysioterapien Aalborg Øst har vi kreeret et koncept for holdtræning med målrettet mavemuskeltræning.

Læs mere …

Hos Fysioterapien Aalborg Øst tilbyder vi holdtræning i fysiopilates. En skånsom og virksom træningsform, som du kan få et stort udbytte af.

Læs mere …

Trivsel på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen. Mange mennesker har skavanker og fysiske gener, som kan reduceres eller helt undgås ved hjælp af ergonomisk optimale omgivelser i dagligdagen.

Læs mere …

Ved dit første besøg hos Fysioterapien Aalborg Øst får du en fysioterapeutisk undersøgelse. Ud fra denne lægger vi sammen en behandlingsstrategi. Undersøgelse, behandling, råd, vejledning og information er en naturlig del af vores behandlingsforløb.

Læs mere …

God-adgang

DF-logo

Facebook