Akupunktur

Fysioterapien Aalborg Øst tilbyder medicinsk akupunktur med henblik på smertelindring og muskelafspænding. Vi bruger akupunktur i kombination med fysioterapeutisk behandling og træning.

Akupunkturbehandling hos din fysioterapeut

Hos Fysioterapien Aalborg Øst foretager vi behandlingen ved at stikke tynde nåle ind i din hud og dine muskler. Denne stimulering af nervesystemet medfører smertelindring, øget blødgennemstrømning og afspænding af musklerne. Under behandlingen vil du måske mærke en ”varme”, ”prikken” eller en let ”sovende” fornemmelse de steder, hvor nålene sidder.

Som reaktion på virksom behandling vil du opleve en bedre nattesøvn og herefter reduktion af smerter. Du vil tillige sandsynligvis bedre kunne udføre de aktiviteter, som tidligere var problematiske. Nålene stimulerer kroppens egne smertedæmpende og regenererende processer. Flere studier viser, at 5 til 10 akupunkturbehandlinger af kroniske smertetilstande kan have positiv effekt i op til 6 måneder.

Er der bivirkninger ved akupunktur hos din fysioterapeut?

Du kan opleve bivirkninger som følge af akupunktur – halvdelen af alle patienter oplever træthed umiddelbart efter behandlingen. Symptomer eller smerter kan kortvarigt forstærkes. Dette er dog forbigående og forsvinder sædvanligvis inden 24 timer. Der kan endvidere opstå hævelser og mindre blødninger, hvor nålen var placeret.

Hvorfor vælge fysioterapeut i Aalborg til akupunktur?

For at opnå det bedste resultat med akupunktur, er det vigtigt at akupunktur kun anvendes ved veldiagnosticerede tilstande.

Som fysioterapeuter har vi en sundhedsfaglig uddannelse på 3½ år, inden vi går i gang med at lære akupunktur. Vi kan derfor på et fagligt grundlag vurdere, om akupunktur er en relevant behandling for dig. Desuden er vi uddannet til at vejlede og hjælpe dig med den rigtige kombination af vejledning, behandling og træning.

Vi følger sundhedsstyrelsens hygiejneregler og anvender udelukkende sterile engangsnåle.

God-adgang

DF-logo

Facebook