Virksomhedsaftaler

Trivsel på arbejdspladsen kan ses på bundlinjen. Mange mennesker har skavanker og fysiske gener, som kan reduceres eller helt undgås ved hjælp af ergonomisk optimale omgivelser i dagligdagen.

Hos Fysioterapien Aalborg Øst kommer vi gerne ud på din arbejdsplads og leverer brugbar rådgivning om ergonomi.

Som fysioterapeuter kan vi vejlede og rådgive om forebyggelse og behandling inden for arbejdsrelaterede lidelser. Ofte vil få ændringer af arbejdspladsens fysiske udformning, konkret rådgivning om øvelser samt eliminering af dårlige vaner kunne forebygge og reducere eller helt udrydde skavanker.

Vores professionelle fysioterapeutiske ydelser bidrager til:

  • Tilfredse ansatte
  • Fokus på sundhed
  • Mindre sygefravær
  • Øget effektivitet
  • Stærkt renommé

Skræddersyet fysioterapi virksomhedsaftale i Aalborg

Ud over generel vejledning i at optimere de ergonomiske forhold, informerer vi også om, hvilke lidelser i bevægeapparatet den enkelte kan være disponeret for. I den forbindelse giver vi råd om, hvordan man kan forebygge og løse problemer.

Vi kan gennemgå den enkelte medarbejders arbejdsplads med henblik på korrekt indstilling af stol, bord, skærm, tastatur, mus og lignende. Således bliver arbejdspladsen individuelt indstillet og samtidigt så ergonomisk korrekt som muligt. Vi følger arbejdstilsynets retningslinjer.

Hos Fysioterapien Aalborg Øst tilbyder vi også behandlinger og holdtræning på arbejdspladsen. Flere virksomheder benytter sig af vores Body Age Test og elastiktræning, men mulighederne er mange. Det handler om jeres arbejdsplads og jeres velvære, så vi er naturligvis åbne over for jeres ønsker og idéer.

God-adgang

DF-logo

Facebook